بازدید دو میلیون و صد هزار  نفر از ایران مال در نوروز 1404

بازدید دو میلیون و صد هزار  نفر از ایران مال در نوروز 1404 به گزارش رصد کالا، ایران مال در تعطیلات نوروز سال جاری ۲.۱ میلیون توریست و بازدیدکننده داشته است.



به گزارش رصد کالا به نقل از مهر، بنا بر اعلام واحد گردشگری ایران مال، این مجموعه علاوه برداشتن جاذبه های منحصربه فرد مانند آبنوا، باغ های ماهان و دیدار، پردیس سینمایی، ایوان الماس و اشراق، کتابخانه جندی شاپور و بازار سنتی، پیست یخ، کارشو، گذر تهران قدیم و صدها مکان دیدنی و تجاری دیگر در نوروز ۱۴۰۴ ویژه برنامه های گوناگونی را بخصوص در عید فطر اجرا کرد که باعث شد از ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ دو میلیون و یکصد هزار نفر از این مجموعه بازدید نمایند.
بیشتر بازدیدکنندگان با خودرو های شخصی به ایران مال آمدند که طبق آمارها ورود ۴۰۴ هزار خودرو به ایران مال در نوروز ۱۴۰۴ به ثبت رسیدکه نسبت به رقم ورود ۳۴۷ هزار خودرو در سال پیش رشد حدود ۲۰ درصدی را از خود نشان داده است. فروش واحدهای تجاری ایران مال هم در نوروز ۱۴۰۴ به ۳۹۰ میلیارد تومان رسید که نسبت به نوروز سال قبل از رشد ۵۵ درصدی برخوردار می باشد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع:

1404/01/17
12:25:12
5.0 / 5
11
تگهای خبر: بازار , خودرو , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
رصدکالا
پربیننده ترین رصدکالا

پربحث ترین رصدکالا

جدیدترین رصدکالا

رصد کالا
rasadkala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رصد كالا محفوظ است

رصد كالا

یافتن بهترین قیمت برای کالاها

رصد کالا، خرید هوشمندانه را با بهترین نرخها در کوتاهترین زمان تجربه کنید